forever.

jag skulle sova tidigt ikväll var tanken (för det var tidig morgon och så jobbade jag över framåt kvällningen). kom hem till min prins som hade gjort mat, love you, och la mig med laptopen i sängen för att bara skriva ett inlägg. självklart fastnade jag på Forever 21, LOVE THAT SITE! är det någon som är sugen på att klicka hem lite och dela frakten är det bara att hojta till.. jag vet dock inte hur storlekarna är.. någon som har koll? ha en trevlig stund!

http://www.forever21.com

het, eller är jag för fet?


HOT eller NOT?
ska jag klicka hem den mån tro?

den är blårandig - me like
flickig rosett - me like
söt volang - me like

frågan är om det krävs en trådsmal modell i den för att den ska vara så snygg som jag önskar?

satc-premiär


jag kan inte annat än att längta tills den kommer till Sverige, hur ska jag stå ut? tur att SJP smittar av sig lite sprudlande energi i alla fall i väntans tider..

mot nya mål.

vågen visar -4,6 kg.
två veckors lidande och vistt har det visat ett resultat.

jag var inte sugen på att åka dit. tårarna sprutade en halvtimme innan, strax därefter stog en taxi utanför och väntade. vare sig jag ville det eller ej så åkte jag till slut, övertalad av Fredrik och svärmor. (TACK!)

som belöning följde Fredrik med mig till Åhléns City, jag fick en söt svart somrig kjol med fickor och en kort söt vit sommarjacka. sen var Emelie en rätt så lycklig flicka igen. tänk vad lite kan göra så mycket.

sagoresa.



Chateau Hotel Mont Royal.

Hela detta underbara sagoslottet var vårat.
   

resan med vårt chartrade plan ner gick mycket smidigt. (sanna var mest exalterad över brandbilarna?!)
  

jag stormälskade rummen med alla små genomtänkta detaljer.
det är detaljerna som gör en i-landskvinna lycklig!
  
  
  
morgonrockar samt tofflor till alla, underbara duschmunstycken, städning samt byte av lakan två gånger(varför nu det behövs?) om dagen.
och det bästa av allt:
när vi kom hem på kvällarna var sängarna uppbäddade och det låg en liten lapp om morgondagens väder, det är ju genialiskt!
 

första kvällen avnjöt vi uppe på montmartre, god mat med underhållning av en typisk fransk smörsångare och can-can-flickor såklart!
  

andra kvällen intog vi middagen på ett gammalt franskt kloster.
översakning till och flickor = modevisning. jag var i himlen!
  
 

 
  

lördagen var fullspäckad med sightseeing: bl.a. mordern arkitektur, eiffeltornet och triumfbågen skådades. lunch avnjöts mitt på Champs-Élysées. shopping väntade resten av eftermiddagen. vi fick tag i några franska små butiqer och några snå fynd. två blusar, en tunika, en klänning, ett par skor och ett skärp. trötta pustade vi ut mitt på den stora gatan med ett varsitt glas rosé.
 
kvällen gick i baltecken, Askungens:

herrarna fick leta reda på sin prinsessa:

 
det var en fantastiskt underbar kväll.

söndagen gick i trötthetens tecken. men vi hann dock med Louvren och jag fick hälsa på min kära Mona Lisa(i mina nya klackskor!).

The End


itrim?

dessa två veckor har varit grymt tuffa, kanske de två tuffaste i mitt liv. den stora gråtklumpen har varit alldeles för nära till hands hela tiden.

vad händer egentligen med människan när hon går ner i vikt?

jag kämpar, och tänker fortsätta kämpa. jag tror att jag mår bra av att kämpa, men det finns också en gräns när jag kämpar så mycket så att jag inte mår bra. när når jag egentligen den gränsen?

imorrn är det vägning. undra om jag har tappat nåt kilo? fått ner min fettprocent? målet finns i mitt huvud, det viktigaste för mig är att jag fortfarande kan se det klart utan att snubbla på alla hinnder på vägen.

se upp i backen, här kommer jag!



p.s. I love you.

nu har jag sett filmen, här är trailern:

tyvärr är det som med alla andra filmer där böckerna är grymma som jag läst innan. den uppfyller inte min förväntningar på filmen. sorry. bort bort bort!

höjdare.

igår var vi ute promenerade. vi gick upp på toppen av hammarbybacken i det vackra solskenet. vi stod däruppe och funderade på vad som låg längst bort ifrån oss som vi såg bäst. kaknästornet är iaf högst(om nu inte vi var högre kanske?).

image326

Danssport Idag.

spana in helgens virvlar på www.danssportidag.seimage325

underbar, men slitsam helg. vi har jobbat och jobbat. artiklarna finns där(vissa har skapat större ramaskrik än andra), men det kostar att ligga på topp och vara ständigt bevakad.


tjusning är ett fint ord av känslorna i helgen.


jag som skribent i orange danssportidag piké.


bloggsemester.

semester i Paris.
mängder jobb.
SM i Enköping.
vrålsliten.

uppdatering kommer.