hjärtliga prickar.


visst blev våra paket till lille Hjalmar fina?


 
charmknutten Hjalmar med sin tårta.


idag har vi varit i Ingarö kyrka på dop för F´s lille brorson Hjalmar. vilken glad liten charmknutte han e! och som vanligt i denna familj så fylldes ögonen med tårar efter fantastisk sång.

nu ska jag inta soffläge, då jag efter gårdagen har börjat inse att jag sannerligen inte är lika ung längre. men mycket trevlig inflyttningsfest i Sjöstaden var det.. vinet flödade, vilket gör att jag mår som jag förtjänar idag.


in i dimman.


nu kör vi.


 
blaffigt silverhalsband med turkosa stenar - H&M.


nu ska vi möta upp Karro(med K) och bege oss till Carro(med C), sen blir det klackarna i taket!


tonight´s gonna be a good night.


dags för partaj med fotboll i bakgrunden.

hemma och vänder. cyklat runt i småregnet på stan och inhandlat både inflyttnings- och doppresent til kvällens och morgondagens bravader.

ikväll vankas det inflyttningsfest hos Carro och Fredrik i Sjöstaden, trevligt. =) imorrn bär det av till Ingarö för dop av lille Hjalmar, så mysigt. nu ska här väljas kläder. det lutar åt en svart tuklänning ikväll, med fokus på halsband, mitt nya fina halsband från H&M. frågan är bara om håret ska vara lockigt eller rakt.. hm, det regnar ju ute, attans för rakt! nu är det brådis..

tonight´s gonna be a good good night.


ny magi*


magi* solnedgång i Dubai´s öken. 

Dubai är min magiska stad. med de magiska byggnaderna. den magiska öknen. den magiska stranden. det magiska vattnet. den magiska shoppingen. de magiska fontänerna. helt enkelt, magi*


one more chance.

ett oplanerat, alldeles för långt blogguppehåll har infunnit sig. jag har helt enkelt inte haft ett endaste sug efter att blogga, och varför göra det då? jag gör det ju för min egen skull, och såklart för er tappra få som ständigt kikar in här.

men nu kör vi igen va?!

rewind.


ta mig tillbaka till paradiset.