uppdatering*

ny dag, ny ålder, inpå ett nytt år.
torsdag den 25 jan, varit 24 år i två dagar nu, året är 2007.

ja, jag vet.. jag har varit helt värdelös på att uppdatera min blogg. vilket för mig är väldigt positivt. =) jag har äntligen fått lite grepp om mitt liv.(?)

julen.
firades i vita Delsbo. lugnt och mysigt med massa julkänslor.

det nya året.
festen, nedräkningen och skålandet firades för andra året i rad i Karlstad med en mängd härliga, precis lika danstokiga människor som jag.

dans, dans, dans.
dansläger i Almunge, riktigt skojigt. annars börjar alla våra dansänglar blir bättre och bättre, att ni e helt underbara det är ett faktum. ikväll bär det av mot Sävsjö för träning där.

civilekonomstudier har påbörjats.
äntligen! jag har bestämt mig.. det var bara till och bestämma sig. nu är det gjort i alla fall. oavsett vad jag vill göra om femton år så kommer jag i alla fall ha en hyfsad utbildning att vila mig på.
imorrn har jag min första dugga.. inkomst-inbetalningar-intäkt? utgift-utbetalning-kostnad? begetering? redovisning? bokslut? ja, det e en del att blanda ihop.. och framförallt få balans i det man gör! ler*

112653-5 
sitter med datorn i knät, i min soffa, i min lägenhet. goa Line(min tillfälliga roomie) sitter i min andra soffa med en dator i knät.. ler* vissa saker gör att det blir svårare att ta tag i pluggandet. annars har josse, min pärla, kommit in i Jönköping. så från och med månadsskiftet bor jag därefter själv här i tvåan. du kommer att vara saknad!
-nya möjligheter? ute lyser solen. längtan efter dig - DU VÄRMER* (se till att hålla mig uppdaterad.)