Året som gått


Förra årets nyårsafton firades hemma hos oss i finaste Sjöstaden.


 
Kitty i sin härliga godisklänning | Jag hade min kornblåa klänning från New Look i London som min favorit

Januari var en bra bloggmånad. Det var det årliga dansdomarsemunariet ägde rum och sen var jag med Micke, Sanna och Fredrik och kollade på Let´s Dance. Kitty med sin härliga godisklänning, och alla hennes oändligt roliga ”teman”. Min födelsedag firades under månaden med fina vänner, tapas och sangria. =)


Födelsedagsjag, med pannband som användes rätt flitigt under en period.



Årets resa gick till Indien.

I slutet av januari och början av februari befann vi oss i Indien. Det blir en fantastisk resa tillsammans med Fredrik, Kristian och Cathrin – och väl framme mötte vi upp Tomas och Lisa.


 
Mina älskade Converse | bostadsletande som blev till en dröm.

Under mars inhandlades mina första Converseskor som har blivit mycket flitigt använda. Vi var på Buddy Holly och började gå på läögenhetsvisningar. Jag provade på bikramyoga, inköpte min fina rosa dator och använde flitigt min fina röda väska fårn Indien.


  
bikramyoga | min älsklingsdator | den lilla röda på armen

 
events med Linus | fantastiska dagar ute på Djurö

Det har blivit några events med min vapendragare Linus, bland annat i april på förvisning av Matthew Williamsons och H&M´s samarbete. Även en hel del turer ut på landet, påsken firades i Stockholm med stor påskfest på långfredagen hos Linus & co/. och aftonen med F´s far. Årets första grillning hanns också med under denna månaden. Flyttlasset gick sista april från Sjöstaden till Vasastan.


 
långfredagsfirande i volanger och kedjor | randigt på påskafton



De randiga tröjorna har varit mina favoriter under året.


 
Ingo´s 30-årsfirande | myshelg på Djurö med mina fina flickor

Under maj firade vi att min kära vän Ingo fyllde 30 år, på Riche. Mina favoritflickor kom till Stockholm, vi passade på att ha en mysig helg tillsammans ute på landet. Den tidigt härliga sommarvärmen kom och avnjöts under solhatten och i solglasögon. Jag bloggande ute i solens sken och cyklade runt på min fina gula cykel.

 
i solhatt och solglasögon.


 
min gula fina cykel | blogg ute i solskenet



midsommar på Torö.

Under juni kämpade vi med att få fint och ordning i vår lägenhet. Jag och Sanna hade Super Mariokväll hemma hos henne. Midsommar firades med dansgänget ute på Torö.


 
vårt nya bord från DUKA | nostalgikväll med Mario



cykeltur till Hagaparken.

I mitten av juli såg vi Brittan på Globen. Fler cykelturer blev det, bland annat till Hagaparken och båtturer med "svärföräldrarna". Därefter semester, Öland, dansbandsveckan, underbart väder.. I say no more. Livsnjutning*


 
Brittan i Globen | njutning i solskenet



båttur i Skärgården.


jag älskar dig*



härliga sommardagar i Portugal.

De två första veckorna i augusti spenderade vi i underbara Portugal med en massa sol och livsnjutning. När vi kom hem hade vi vår inflyttningsfest/kräftskiva. Tokskojigt, så länge den varade! Lilla Kajsa kom också till världen och vi hade kräftskiva med hela bolaget nere i Göteborg.


kräftskiva/inflyttningsfest på vår innergård i gul klänning från Rare som var en favorit i somras.



utgång med blå volangblus.

I september åkte jag på svininfluensan. Men väl frisk så hanns det med några utgångar och sen så rådde jag bot på min ständiga huvudvärk på jobbet - med terminalglasögon. Och sen fyllde min prins år såklart.

 
mina terminalglasögon från Cheap Monday.



födelsedagspojke.



oktoberfin.

Oktober var en väldigt dålig bloggmånad. Vi åkte till Karlstad och var med om ett fantastiskt oktoberbröllop i det finaste höstvädret mellan Gustav & Martina.


 
första ljuset tänt | lussebullsbakande

I november börjar jag som vanligt att terra allt och alla runtomkring mig med allt som hör julen till, jag stormälskar julsånger och har en karl som gör detsamma om lussebullar.



julemys bland juleljus.

Första helgen i december bar det av till Ullared med Jonna. Massor av julklappar inhandlades under månaden och julfester blev det såklart. Och ett fantasktiskt luciafirande var jag med om. Julen firades uppe i Hälsingland och vi unnade oss lite lyx med en spaweekend när F och jag firade våran 3-årsdag.


Nu är vi tillbaka till Stockholm och det nya året skall firas in hos oss ikväll.

men jag önskar er ett GOTT NYTT ÅR 2010!


dagens julaftonsjag.

 

cape - mammas
jordphurs - Vaga Bond | skinnhandskar - Ullared


 
julnissan jag delade ut klapparna i svart sammetsklänning - Åhlens, gråa strumpbyxor, röda läppar och julrosett i håret.






solglimtar.


ute är det över 20 grader kallt, solen glimtar vackert här i underbara Hälsingland*

sitter och myser i lobbyn på Orbadens spahotell. vi har njutit av en fantastisk spaweekend här med skrubb, mineralbad, spamassage och bubbelpool ute under en stjärnklar himmel. helt perfekt att fira vår 3-årsdag på!

julen har varit/är helt underbar. den har firats med mina närmaste och käraste i år uppe i Hälsingeskogarna. och det har varit en riktigt VIT jul. snövallarna når nästan upp till fönstret hemma hos mamma.


 
morgonens utsikt. 


 
bubbelbad ute & biljardspelande inne.



och vi har precis fått veta att F ska bli morbror, LYCKA* GRATTIS E och A!


GOD JUL!


GOD JUL!

lördagens jag.



 
klänning - Gina Tricot | paljettkavaj - H&M
ja, jag hade strumpbyxor till såklart också!

hjälp, jag insåg idag att jag inte hunnit blogga sen i lördags. oj oj oj.. svårt att få den tighta tiden att räcka till i all julstress. idag andas jag äntligen ut, för nu har jag semester resten av året!

lördag kvällen var jättemysig med massa trevligt folk, vi blev dock inte kvar så länge. sen så började vi smygfira julen lite med F´s pappa i söndags med massa god mat, och dagen avslutades med bion Avatar. grym film!

idag har jag fått min första "riktiga" julklapp, vad det är visar jag nog imorrn =)

nu ska här packas och fixas inför hemresan.


glöggmys.


redo för glöggmys.

dagen har gått i 120 knyck hela tiden. vaknade imorse av att Gustav & Martina hade landat i Sverige, så vi begav oss in till staden för lite morgonmys och massa Thailandlängtan.

sen har vi haft stort julbestyr här hemma. det har bakats en till omgång med lussebullar och en mjuk pepparkaka. därefter har vi stekt köttbullar.. allt är nu i frysen i väntan på julafton. skönt att ha det klart!

själva är i på gång mot lite glöggmys hos Linus & co/.

 
 

gnistrande marina ränder.

 

randig - check
marin - check
paljetter - check

jag bara vill klicka hem den underbara tröjan från VILA på
Nelly.
jag skulle matcha den med med ett par grövre skor/kängor samt en skinnclutch och sen slå klackana i taket!

hej mitt vinterland.

hemkommen efter en lååång dag på jobbet. det är tempo hundra just nu.

gårdagen var kanon, vi åt ett helt fantastiskt julbord på Sundbygårds värdshus. hur mycket underbar mat som helst och vacker utsikt vid vattnet. rekomenderas starkt!



dagens "skörd" på jobbet till Jonna & mig =) nu märks det att julen närmar sig.


thank you.

klicka HÄR får ni se vad rolig.

 


 


four pics of me.

 
 
vit tunika - köpt på Öland

åter måndag igen. riktigt skoj att vara tillbaka på jobbet. jag är så grymt glad och tacksam att jag har ett sånt fantastiskt jobb som jag har. jag tror inte att det är inte alla förunnat att trivas så bra på sitt arbete som jag gör. och med ett helt fantastiskt gäng kollegor.

veckans fixa & dona
- kiropraktorn imorrn, skönt
- steka ett lass köttbullar, för att ta med hem till jul
- baka mjuk pepparkaka, också med hem till jul
- baka ett gäng lussebullar , mest för F´s skull men ska även de(om det blir några kvar) med hem till jul
- gå på mitt tredje(jajamensan!) julbord på onsdag
- handla sista julklappen till mor
- göra klart julkorten
- glöggmys hos Linus&co på lördag eller var det fredag eller söndag??? hjälp?
- julmys hos F´s far på söndag

glad Lucia.


lussepuss.


åh, tredje advent. nu börjar det närma sig. =) yes! jag har jag yrat runt som en tok här hemma(var tvungen att ta igen gårdagens vilande läge i soffan), det blev städat och inslagning av alla julklappar. sen har vi varit iväg med "svärmor" och Å på lussefirande utan dess like. det var bland annat Fille som ledde nackas musikklasser i en hejdundrande konsert/lussetåg.



250 fantastiska sångfåglar i det maffigaste luciatåg jag någonsin har sett.

det är något oerhört speciella med Lucia tycker jag, nu är det snart jul på riktigt. det är så mysigt med alla ljusen och ett sånt gigantiskt samt välorganiserat luciatag har jag aldrig sett innan. bilder fick man inte ta där, men jag(eller F) fotade i smyg! =)

sen har vi käkat taccos här hemma med Å & B. riktigt mysigt. lussemys, precis som jag gillar. nu ska jag forsätta le och mysa ner mig i soffan.

den där vinnarlåten.


Higher, gillar jag skarpt.

jag blev så blödig när jag kikade på reprisen av Idol idag. riktigt bra final, ja hela omgången har varit grym. jag är grymt imponerad av hela startfältet. snudd på det bästa Idol någonsin va?

christmasparty all night long,.


har äntligen börjat återhämta mig sen gårdagen. julfesten var helt fabulous!!! med nobeltema, skumpa och dans. dessvärre hade inte jag en tanke på att ta bilder. kvällen började på kontoret, en sväng på Ambassaduer och avslutades sen på kontoret. vid halv sju ramlade jag ut ur taxin här hemma.

ni ska jag kika på Project Runway och bara mysa i soffan, gött!

en nyans av nobel.

på fredag ska vi ha julfest på jobbet, med nobeltema. jag har fortfarande inte grubblat klart på vad jag ska ha på mig. balklänningen åker inte fram i alla fall, för så fancy är det inte. mer likt glitter & glamour. så jag får väl rycka ihop något i sista sekunden på torsdag.

det roligaste var när jag satt och läste
Sofis Mode idag, där stod det:
"Nu är dagen här. Dagen då alla, oavsett om man vill ha monarki eller inte, är nyfikna på vad Viktoria, Madeleine och Silvia har på sig. Vi snackar naturligtvis om nobeldagen.
Kommer det att bli färg? Kommer det att bli trendigt? Kommer det att se för jävligt ut? Man vet faktiskt aldrig.
Det enda vi vet är att ingen, absolut ingen, bryr sig om vad kungen har på sig. Stackarn."

det är så klockrent sant som det bara kan bli. garvar fortfarande*



bild
.

pink christmas?


fira en rosa jul med
Rusta.

nu är min julklappsshopping snart helt klar. så gött! hade jag haft en liten prisessa med ett eget rum hade någon av dessa rosa adventshärligheter från Rusta fått prytt hennes fönster.


nice news.

jag bara stormälskar att Elin ska vara med i Let´s Dance i år. J A G skulle vilja styla den donnan in i dansvärlden, så det så(och det är okej att Stefan Wåhlberg syr upp dem!).

andra ljuset är tänt.


andra ljuset ÄR tänt i verkligheten =)

förlåt för att jag är en urusel bloggare. jag skäms, men gör mitt bästa iaf.

hela förra veckan hade vi nattgäster, först Gustav & Martina. sen Ingo i två nätter. riktigt trevligt! =) sen bar det av mot Ullared i lördags. efter en timmes felkörning så att vi hamnade i Örebro(hur man nu kan åka vilse från E4:an???) kom vi äntligen fram till shoppingmekkat. det var fler än vi som hade hittat dit. 40 minuter i kö för att komma in. sen satte vi rulle på våra vagnar. och ja.. det ÄR helt sjuka priser!

igår så blev det mys med Fredrik, lite julklappsshopping och trevligt fika samt bio när Kristian mötte upp oss. den sista delen av Stieg Larsson triologi såg vi, riktigt bra!

today har julklappsshoppingen fortsatt och en mycket trevlig upcatchning med Linuslove*