håll mig i handen, vi ska tillsammans göra spår i sanden.

tisdagstisdag. vilket betyder roomservice, ugly betty och desperata hemmfruarna.
eller så inte en tv kväll?

image10
pluggtisdag!

tisdag e det iaf. en lektionsfri tisdag. men det betyder ju inte att man kan vara ledig från skolan ändå.. suck* hade önskat att jag var hemma nu. men sitter i skolan och väntar på Pillan, mängder av skola framför oss. här närmast hägrar våran kära exceluppgift Interiör AB. jag önskar att allt bara gått på ett litet kick. dugga1 gick annars bra för mig. känns skönt med fem extrapoäng till tentan. börjar bli tufft nu. ska sätta igång med externpluggandet på riktigt nästa vecka, efter vi har gjort dugga2 på fredag.

i helgen bär det av norröver. hem och träffa mammsen och mormor med. träning i Söderhamn, skojigt och behövligt med lite extra pengar för tillfället. mycket nu framöver. =) stockholm. födelsedagsfester. göteborg? sm i ö-vik. å sen e det faktiskt sommar snart. sommar och Öland. kuligt!

jag e så glad att du fann den.

om hjärtat och hjärnan säger olika saker.
vad ska jag då lyssna på?

skola, gala & du underbara.

back to bloggen.
(tyvärr inte på heltid.. väntar, väntar och väntar på mitt bredband. verkar ta en oändlighet. jobbigt med alla abstinensbesvär... JA, jag erkänner beroendet!)

sitter i skolan. mycket plugg för tillfället. vi hade dugga1 igår, hoppas jag klarade den.. alltid skönt med fem extra poäng till tentan. annars är det full fart framåt i livet!
image18
i lördags var det gala. härligt att se så många fina människor på ett och samma ställe. efter en dundertävling på hemmaplan i Karlskrona.. riktigt skojigt å se er alla små dansänglar. Linus och Fia gjorde kvällen fulländad! love you two*

hela denna veckan har annars bara varit skola, skola och åter skola. jo, och så har jag varit på SATS en hel del. dukktig flicka säg! men ikväll ska vi till Sävsjö och ha träning. mitt bästo och jag.. kuligt!

helgen vet jag faktiskt inte vad jag ska ta mig till.. min bästa vän åker iväg och kommer le hela helgen. så jag har ju ett alternativ att plugga hela helgen, känns inte alltför lockande. alternativ två är att jag våldsgästar Pillan eller åker och kidnappar henne.. ler* låter som ett mycket bättre förslag enligt mig.. funderar bara på vilket?!

på måndag kommer den underbaraste hit. äntligen! <3

"man blir glad när man ser honom.
man tänker på honom.
man blir lycklig när man e med honom.."

avklarad tenta massa mer plugg att vänta.

tentan gick bra.
bättre än vad jag någonsin skulle kunna tänkt mig.
jag klarade den! fick godkänt, till och med VÄL GODKÄNT, jag var till och med näst bäst i klassen. jag hoppas att jag i en sån här situation får vara stolt. för det kan jag lova att jag är!!!

nästa tenta om en vecka. jag är nervös.. tårarna rinner av den press jag sätter på mig själv. idag är sista lektionen. genomgång av gammal tenta. och frågestund. jag som alltid har en massa frågor? men idag har jag inte en enda för att jag är för dåligt förberedd. bit ihop eller bryt ihop! tur i alla fall att jag har min pojke som torkar tårarna på mig. Jag vill vara med dig hela tiden.. El Stockholmo väntar på oss imorrn och under påsken.

Du är en underbart vacker människa Fredrik! <3

massa charm och ledsen fotbollstarm.

underbara dagar.
jag ler varje dag, nästan