midsommarkrans, sång, lek och dans.

dan före midsommarafton.
städ och tvätt till ljudet av svenska favoriter. älskot mitt har varit ledig idag och igår. vi plöjde två filmer inatt(jag var vaken en hel i alla fall!), så det var aningen tungt att går ner med tvätten 07.00!
image34
väntan på besök från Karlstad.
snart kommer Andreas&Martina. =) äntligen! vi ska ut på Djurö och mysa ikväll. tanken är grilla, öl och snacka massor av skit. hoppas vädret håller sig i skinnet. så iväg och handla sen kör mot Djurö! planera lite bus inför morgondagen.. fnissar*

midsommarkrans, sång, lek och dans.
imorrn styr bilen mot Norrtan, med stopp för att hämta Jimmy på centralen. samling på ängen för traditionellt midsommarfirande. "små grodorna, små grodorna är lustiga.."  sen vidare till Hannas kära föräldrar för vidare firande och lekande.


-Emelie hjärta Fredrik-

äventyrsgolf och hudikbo.

idag har vi haft utflyktsdag.
ler*
vi bestämde oss hastigt och lustigt för att åka ut till siggesta gård, ute på värmdö. riktigt skojigt.
vi äventyrsgolfade. jag vann! (med jag körde på grön bana, och fredrik på röd - så det va fusk) och Liselott jobbade där, lustigt vad världen är liten. haha* träffas mitt ute i ingenstans på värmdö.

sen har jag fått jobb. glad* på Tyresö. på ett företag som heter LIUM. jag börjar den 6 augusti. =) halvtid. så pluggandet blir nog på distans om det löser sig med det. på måndag ska jag dit och skriva alla papper. nu är det lägenhetssökande som står överst på listan.. efter midsommarfirandet såklart då! =)

attans match och borttappat busskort.

igår var en attans dag.
attans att Fredrik råkade få med mitt månadskort.
attans att jag senare under dagen tappade det så att jag fick betala 620:- för ett nytt. suck*
attans att det kom regn på oss.
attans att det var en j***a skitmatch.
attans att djurgården loosade.
attans.

skönt att jag fick vara med Dan och Fredrik iaf.
skönt att jag tränade.

image33

vecka 7.

sex veckor har flygit iväg.
vågen visar minus 12,2 kg.
oj?
(beach 2007 är kanske inget att hurra för, men 2008... då ni!)

min Fredrik jobbar. jättetråkigt. längtar efter honom* sen råkade han få med mitt SL-kort. hm? jag som skulle på Kungsholmen och träna. jaja, jag får väl betala.

vi var på dop ute på Djurö i lördags. =) för lilla Iris. jättefint var det. underbart vacker sång. i söndags va vi på besök hos Fredriks farmor, så trevligt. utfrågning på hösta nivån. ler*

ikväll ska vi på derby. Hammarby-Djurgården. trist att min Pilla inte kommer. men jag får klara mig själv med grabbarna. (jag kommer vara livrädd där bland alla fans på Råsunda!)

Linköping imorrn? Karlstadbesök på torsdag. midsommar i Norrtan på fredag. Lundegård närmar sig. de första 10 veckorna är snart över. längtan efter smaken. jobb? bostad? skolan? Karlskrona-Stockholm? att allt måste vara så ovisst!


jag saknar Fia.

lycka?

SOMMAR.
i Stockholm. med min FREDRIK. lycka*

VG.
på tentan. lycka*

-ändå är det massa saker som gnager i huvudet-

1:a juni.

wish me luck.

om sex timmar har jag definitivt SOMMARLOV!


Fredrik, imorrn ses vi.
längtan*