kändisfunderingar.

Kändis, slang för person som är allmänt känd i en stor del av samhället. Det är framför allt massmedia som gör personer till kändisar.
Källa: Nationalencyklopedin

Zlatan åker längre och längre ner på min lista.. från att ha varit en folkkär Zlatan där alla går runt och nynnar på skånska "ingen diggar fotboll som han.." till nu, då hans klubbkompisar andas ut när han lämnar Juventus och han ska vara långtjurig och tacka nej till ett landslag. Ingen är sååå bra.. Låt inte det stiga dig överhuvudet Zlatan!
Nej, på idrottsfronten tycker jag att Anja Pärsson fortfarande ska suga på sina guldkarameller sen årets VM i Åre.. vilken idrottskvinna!

Vimlet å allt kring oscarsgalan, åh! ljuvligt att se alla festblåsor.. min personliga favorit: Penelope Cruz, absolut vackrast. Å senaste då.. Victoria Beckham tyckte väl att Britney fick fööör mycket uppmärksamhet för hennes "nya frisyr" så hon va tvungen att göra nåt åt det. En blond fräsch Beckham blev resultatet.. fint tycker jag absolut. Frågan är nu om blondiner verkligen har roligare? ler* Men hur Britney ser ut, det kan vi diskutera nån annanstans..

Och bland Melodifestvalhysterin då? Ett faktum är att det svenska folket har gjort ett big mistake när de inte röstade på Magnus Carlsson, vilken hit! Annars, Andra Chansen på lördag.. Heja Elin! Det blir tufft.. =) ser med spänning fram emot finalen!

B-kändis är ett pejorativt uttryck som används för att beskriva kändisar som gör allt för att hålla sig kvar i rampljuset.

B-kändisar i den formen skiljer sig från C-kändisar då de inte är desperata efter uppmärksamhet och gör vansinniga saker bara för att fortsätta vara kända utan arbetar hårt för att slå igenom stort genom någon form av artisteri. Termen "ö-kändis" har också föreslagits, dels för att dessa personer i en del fall är mer ökända än kända.
Källa: Nationalencyklopedin

A, B eller C-kändis? oavsett vilken, så ääälskar jag skvallret om er.. tsss*
/Emelie(fortfarande brunett)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback