vilken afton!
förberedelserna:

Vår nyårsmeny:
* Rosé&Fanta som välkomnar
* Två sorters tunnbrödssnittar som tilltugg: ren och gravad lax
* Chevrétoast på kavring med honung, valnötter och soltorkade tomater dränkta i pesto och parmesan
* Rosévin till förrätten
* Helstekt ryggbiff, helstekt fläskfilé samt marinerad kyckling till varmrätt, till detta serverades hasselbackspotatis, baconinlindad sparris, vilöksfrästa champinjoner, en härlig sallad och två sorters såser.
* Rödvin, ekoligiskt från Chile till detta
* Jappmousse med en klick grädde, krossad japp och färska hallon
* Kaffe & avec
* Tolvslaget skålades in med Moët
och resultatet:

GOTT NYTT 2009!




Vår nyårsmeny:
* Rosé&Fanta som välkomnar
* Två sorters tunnbrödssnittar som tilltugg: ren och gravad lax
* Chevrétoast på kavring med honung, valnötter och soltorkade tomater dränkta i pesto och parmesan
* Rosévin till förrätten
* Helstekt ryggbiff, helstekt fläskfilé samt marinerad kyckling till varmrätt, till detta serverades hasselbackspotatis, baconinlindad sparris, vilöksfrästa champinjoner, en härlig sallad och två sorters såser.
* Rödvin, ekoligiskt från Chile till detta
* Jappmousse med en klick grädde, krossad japp och färska hallon
* Kaffe & avec
* Tolvslaget skålades in med Moët
och resultatet:
















GOTT NYTT 2009!
Kommentarer
Trackback