vilken afton!

förberedelserna:
   

Vår nyårsmeny:
* Rosé&Fanta som välkomnar
* Två sorters tunnbrödssnittar som tilltugg: ren och gravad lax

* Chevrétoast på kavring med honung, valnötter och soltorkade tomater dränkta i pesto och parmesan
* Rosévin till förrätten

* Helstekt ryggbiff, helstekt fläskfilé samt marinerad kyckling till varmrätt, till detta serverades hasselbackspotatis, baconinlindad sparris, vilöksfrästa champinjoner, en härlig sallad och två sorters såser.
* Rödvin, ekoligiskt från Chile till detta

* Jappmousse med en klick grädde, krossad japp och färska hallon
* Kaffe & avec

* Tolvslaget skålades in med Moët



och resultatet:
   
   
   
   
   

GOTT NYTT 2009!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback